user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Waar wacht je nog op? Schrijf je in en word koning van je carrière!

Contactgegevens

Nigel Frank International
NoordBrabant -
5624AM Eindhoven Noord-Brabant NL

Nigel Frank International
Score: 9.2
Stemmen: 2

Nigel Frank International

NoordBrabant -, Eindhoven

Axapta / Dynamics AX Functional Consultant, Noord-Brabant, 50-70K

Als landelijke dienstverlener is de opdrachtgever actief als aanbieder van Axapta / Dynamics AX oplossingen en bedrijfsopleidingen voor kleine, middelgrote en grote organisaties. Alle Axapta / Dynamics AX oplossingen zijn gebaseerd op standaard Microsoft-producten. De opdrachtgever is gespecialiseerd in Axapta / Dynamics AX en is op dit moment het winning team aan het uitbreiden. Om die reden zijn wij opzoek naar Axapta / Dynamics AX talenten die graag een wezenlijke bijdrage willen leveren aan het realiseren van de toekomstplannen en die deel uit willen maken van een succesvolle organisatie.

Functieprofiel:

De Axapta / Dynamics AX Functional Consultant is verantwoordelijk voor het uitwerken van een functioneel ontwerp op basis van de genventariseerde bedrijfsprocessen voor de inrichting en implementatie van de Microsoft Dynamics applicatie voor de klanten van Microsoft Dynamics Partners. Daarnaast behoort het geven van organisatorische en conceptuele adviezen tot verbetering van processen en de applicatie om deze verbeteringen door te voeren. Binnen de Microsoft Dynamics implementatie maakt de Axapta / Dynamics AX Functional Consultant deel uit van een projectteam en gebruikt moderne implementatiemethoden en ontwerp tools.

Wie zoeken wij:
Kennis en bewezen werkervaring in Axapta /Microsoft Dynamics AX
minimaal HBO werk- en denkniveau
Een goed analytisch vermogen
Accuraat en communicatief vaardig
Nederlands en Engels talig.
Een teamspeler met een proactieve, doortastende en oplossingsgerichte houding
Kwaliteit en resultaatgericht

Dit is een uitstekend kans om voor een succesvolle en groeiende organisatie te werken. Bovendien wordt er een stimulerende werkomgeving geboden met oog voor je performance en persoonlijke ontwikkeling. Carrire progressie is gemakkelijk haalbaar voor de juiste kandidaat.Deze functie biedt een fantastisch salaris met uitstekende voorwaarden en bonusregelingen!

Nigel Frank International is een MS Dynamics Recruitment Agency. Wij zijn de nummer een leverancier van Microsoft Dynamics banen in Europa. Wij werken met alle MS Gold Partners in Nederland. Hierdoor zijn wij opzoek naar de MS Dynamics professionals met ervaring. Wij zijn uitsluitend gespecialiseerd in het plaatsen van kandidaten in de Microsoft Dynamics markt. Hierdoor beschikken wij over een ongeëvenaard inzicht waar de beste kansen liggen.

Ik begrijp de behoefte aan discretie en zou graag van de gelegenheid gebruiken om met alle Microsoft Dynamics professionals in contact te komen die nu of in de toekomst geinteresseerd zijn in een nieuwe uitdagende functie. Vertrouwelijkheid is uiteraard gegarandeerd. Voor informatie over de Microsoft Dynamics markt en de mogelijkheden omtrent MS Dynamics kan altijd contact opgenomen worden met Martijn Kool.

Werken bij Nigel Frank International? Geen openstaande ICT vacatures Bekijk vervulde
1 vervulde ICT vacature
Axapta / Dynamics AX Functional Consultant, Noord-Brabant, €50-70K (vervuld)
Als landelijke dienstverlener is de opdrachtgever actief als aanbieder van Axapta / Dynamics AX oplossingen en bedrijfsopleidingen voor kleine, middelgrote en grote ..
Bekijk ICT vacatures
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT bedrijven
  3. Eindhoven