user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Waar wacht je nog op? Schrijf je in en word koning van je carrière!

Contactgegevens

Constant IT https://cdn.ictergezocht.nl/werkgever_groot/1042/b957d7e7e508b352e0a89016b1a7263a/
Oosteinde 1
1017WT Amsterdam Noord-Holland NL

0206121016
Constant IT
Score: 9.0
Stemmen: 4

Constant IT

Oosteinde 1, Amsterdam

Constant IT
  • Constant IT
  • Amsterdam
  • 11 - 50 medewerkers
  • 0206121016

Constant IT, kantoorhoudend aan het Oosteinde in het centrum van Amsterdam, voorziet zakelijke dienstverleners in de Randstad van kantoorautomatisering met strategische inzet van cloud technologie.

Constant IT kent elke klant en zijn werkwijze. De combinatie van kennis en ervaring maakt dat wij onze klanten zeer accuraat kunnen adviseren om de juiste keuzes te maken op ICT-gebied. Onderdeel daarvan is het bieden van vaste beheercontracten waarmee optimale prestaties en de continuteit van ICT omgevingen wordt gewaarborgd. Intensief contact met medewerkers en klanten maakt dat onze diensten nauw aansluiten bij de wensen en activiteiten van de klant.

De strategische inzet van clouddiensten is voor ons de kern bij elk advies. Constant IT is gespecialiseerd in Microsoft Office 365 en hiervoor ook door Microsoft gecertificeerd.

In 2012 en 2014 is Itium ICT door het Financiële Dagblad bekroond met de FD Gazelle Award als een van de snelst groeiende ondernemingen van Nederland. In 2015 zorgt de fusie van Itium ICT met Constant IT voor een versnelling van deze groei en verdere professionalisering. Het nieuwe Constant IT beheert duizenden werkplekken en gebruikers van Microsoft Office 365.

Werken bij Constant IT? Geen openstaande ICT vacatures Bekijk vervulde
11 vervulde ICT vacatures
Windows Systeembeheerder, Cloud first, omgeving Amsterdam, fulltim (vervuld)
Constant IT Onze "Cloud first" strategie maakt dat Constant IT één van de toppartners is voor Microsoft voor de inzet van Office 365 en Azure in het MKB segment. We zijn een bedrijf met..
Microsoft Office 365 en Azure specialist (Amsterdam Centrum) (vervuld)
Constant IT Net als wij heb jij het licht gezien en ben je de afgelopen jaren overtuigd dat Office 365 en Azure het helemaal zijn voor bedrijven van klein tot groot. De verschillende ..
Junior projectleider (Amsterdam Centrum) (vervuld)
Constant IT Je bent klaar voor een stap in je loopbaan en wilt de uitdaging aangaan om zelfstandig de verantwoordelijkheid te gaan dragen voor de projecten van de IT omgevingen van onze ..
Junior SharePoint beheerder (Amsterdam Centrum) (vervuld)
Constant IT Je hebt een duidelijke beeld wat Sharepoint in de toekomst gaat brengen en je handen jeuken om dit in de praktijk te mogen brengen. Met jouw kennis en je enthousiasme voor het..
Windows systeembeheerder (Amsterdam Centrum) (vervuld)
Constant IT Beschouw jij jezelf als een breed georiënteerde systeembeheerder en ben je op zoek naar een jonge, groeiende organisatie waar jouw kennis kan worden ingezet? Itium ICT is per..
Windows systeembeheerder met focus op de Cloud (vervuld)
Constant IT KONING SYSTEEMBEHEER Zo zien wij onze senior systeembeheerder. We hebben het geprobeerd, maar de senior systeembeheerder die wij zoeken laat zich niet vangen met standaard..
Ervaren systeembeheerder met Cloud enthousiasme (Amsterdam) (vervuld)
Constant IT Beschouw jij jezelf als een breed georiënteerde systeembeheerder en ben je op zoek naar een jonge, groeiende organisatie waar jouw kennis kan worden ingezet bij een breed..
Itium ICT zoekt ervaren allround systeembeheerder (vervuld)
Constant IT Beschouw jij jezelf als een ervaren en breed georiënteerde systeembeheerder en ben je op zoek naar een jonge, groeiende organisatie waar jouw kennis kan worden ingezet ..
Itium ICT zoekt enthousiaste helpdesk medewerker in centrum Adam (vervuld)
Constant IT Itium ICT zoekt helpdeskmedewerker met ambitie! Word jij onze helpdesk medewerker? Lees dan nu verder en solliciteer vandaag nog! Functieomschrijving Itium ICT is op ..
Uitdagende en leerzame MBO- ICT stage in Amsterdam (vervuld)
Constant IT Daag jezelf uit en leer hoe ICT écht werkt! Ben jij een gedreven student MBO Systeem & Netwerkbeheer (niveau 3 en 4) en op zoek naar een echte uitdaging? Wil jij..
Afstudeerstage(s) HBO Informatica in Amsterdam (vervuld)
Constant IT Afstudeerstage(s) HBO Informatica in Amsterdam Ben jij toe aan een echte uitdaging? Ben jij een gedreven HBO Informatica student op zoek naar een echte uitdaging? Wil ..
Bekijk ICT vacatures
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT bedrijven
  3. Amsterdam