user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Waar wacht je nog op? Schrijf je in en word koning van je carrière!

Contactgegevens

Be Informed https://cdn.ictergezocht.nl/werkgever_groot/1020/65cc2c8205a05d7379fa3a6386f710e1/
De Linie 620
7325DZ Apeldoorn Gelderland NL

Be Informed
Score: 9.2
Stemmen: 3

Be Informed

De Linie 620, Apeldoorn

Be Informed

Be Informed is een onafhankelijke softwareleverancier die is gespecialiseerd in oplossingen voor complexe en kennisintensieve processen. Door de juiste kennis direct en contextspecifiek aan te bieden, verbeteren organisaties de interactie met hun klanten, medewerkers en partners. Ook stroomlijnen zij hun werkprocessen en behalen zij een aanzienlijke efficiencywinst.

Brede klantenkring en toonaangevende partners
Be Informed heeft in korte tijd een brede klantenkring opgebouwd binnen de overheid en het bedrijfsleven. Klanten zijn de Belastingdienst, Ministerie van Justitie (o.a. de IND), Ministerie van VROM, Centraal Beheer Achmea, Salland Verzekeringen en Interpolis. Be Informed werkt samen met toonaangevende partners zoals Accenture, Ordina, Oracle, Autonomy en de Universiteit van Amsterdam.


Achtergrond achter de ontwikkeling van Be Informed is de constatering dat de samenleving steeds kennisintensiever wordt. Routinematige processen worden uitbesteed naar lage loon landen, dan wel volledig geautomatiseerd. Wat overblijft zijn de kennisintensieve processen. Be Informed is ontwikkeld om deze complexe en kennisintensieve processen te ondersteunen.


Het kantoor van Be Informed is gevestigd in Apeldoorn en het bedrijf heeft momenteel meer dan 120 mensen in dienst. Be Informed B.V. is opgericht in 2005.

Werken bij Be Informed? Geen openstaande ICT vacatures Bekijk vervulde
5 vervulde ICT vacatures
(Technisch)Applicatiebeheerder (vervuld)
Be Informed (Technisch) Applicatiebeheerder Voor het applicatief beheren van onze klantoplossingen (J2EE internet applicaties) zijn wij op zoek naar medior en senior ..
Kennis Analist (vervuld)
Be Informed Kennisanalist Voor het realiseren van de Be Informed implementaties bij klanten zijn wij op zoek naar enthousiaste kennisanalisten. Organisatie en Cultuur Be Informed ..
Kennis Architect (vervuld)
Be Informed Kennisarchitect Voor het realiseren van de Be Informed implementaties bij klanten zijn wij op zoek naar meerdere enthousiaste kennisarchitecten. Organisatie en Cultuur..
Testengineer (vervuld)
Be Informed Test-engineer Wij zijn op zoek naar een ervaren test-engineer voor de afdeling Product Development. In deze rol zul je nauw samenwerken met software-architecten, ..
ServiceDesk Medewerker/ (jr) Systeembeheerder (vervuld)
Be Informed Als ServiceDesk Medewerker/Systeembeheerder heb je een brede functie. Op ICT-gebied zorg jij voor optimale ondersteuning van de medewerkers. Je bent in staat prioriteiten te ..
Bekijk ICT vacatures
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT bedrijven
  3. Apeldoorn