Inloggen
Op ICTerGezocht.nl vind je 1.218 ICT vacatures van 450 bedrijven en 8.452 CV's
Wat? Waar? Max. reisafstand  
      Uitgebreid zoeken

ICT Vacatures Zoeken


Zoek door 1.218 Vacatures

Wat?
Waar?
Straal:
Bedrijf achter deze vacature

PEAK-IT
PEAK-IT

Naarden (Noord-Holland)
501 en meer medewerkers

» Bedrijfsinfo

Wat vind jij van deze vacature?
    1 stem
 • Bedrijf:
 • PEAK-IT
 • Plaats:
 • Naarden
 • Provincie:
 • Noord-Holland
 • Opleidingsniveau: MBO, HBO
 • Werkervaring: Starter t/m 3 jaar ervaring
 • Dienstverband: Vast contract, Detachering/Interim
 • Branches: ICT en Automatisering
Deze vacature is inmiddels vervuld.
Het is niet meer mogelijk om te solliciteren op deze vacature. Gelukkig staan er nog 1.218 actuele vacatures op ICTerGezocht.nl waar je wel op kunt solliciteren!
Functie omschrijving

Wie: Jij hebt je HAVO, VWO of MBO Informaticadiploma in the pocket en hebt ervaring als ICT Helpdeskmedewerker of Servicedeskmedewerker of Supportmedewerker.

Wat: Incidenten registreren en support, advies en service verlenen aan medewerkers of zakelijke ICT klanten van jouw opdrachtgever.

Waar: Bij één van onze opdrachtgevers op locatie.

Waarom: Je wilt werken voor toonaangevende opdrachtgevers én jezelf razendsnel ontwikkelen door het behalen van certificaten en het volgen van cursussen

Wanneer: Solliciteer zo snel mogelijk via deze website.

De functieomschrijving ICT Helpdeskmedewerker in Arnhem: Vraagbaak voor medewerkers of zakelijke ICT klanten
In de functie van ICT Helpdeskmedewerker ga je bij onze opdrachtgevers aan de slag om ervoor te zorgen dat hun ICT soepel verloopt. Bij de ene klant richten jouw werkzaamheden zich op de interne gebruikers, maar je kunt net zo goed vraagbaak zijn voor de externe zakelijke ICT klanten. Afhankelijk van je ervaring ben je 1e of
2e lijns ICT Helpdeskmedewerker. Een 1e lijns ICT Helpdeskmedewerker beantwoordt telefonisch, remote en per e-mail vragen, terwijl een 2e lijns ICT Helpdeskmedewerker de meer complexe ICT problemen oplost die door het systeem gemeld worden. De exacte ICT werkzaamheden verschillen per klant.

De vragen van gebruikers en ICT klanten kunnen zeer uiteenlopen: van problemen met het versturen van e-mail, verloren documenten tot problemen met het draaien van een back-up. Ongeacht het probleem weet jij gebruikers en ICT klanten te voorzien van de juiste oplossing. Achteraf controleer je of alles naar tevredenheid is opgelost. Doordat je op projectbasis bij een opdrachtgever aan de slag gaat wordt je werk nooit saai. Ieder bedrijf is immers anders.

Functie eisen

Wie we zoeken als ICT Helpdeskmedewerker in Arnhem?
Om aan de slag te kunnen als ICT Helpdeskmedewerker:
- Ben je in het bezit van een Havo, VWO of MBO Informaticadiploma;
- Heb je tijdens een eerdere baan of door middel van stage ervaring opgedaan als ICT Helpdeskmedewerker; 
- Heb je goede beheersing van de Nederlandse taal;
- Heb je een flexibele instelling;
- Ben je communicatief vaardig;
- Ben je in bezit van rijbewijs is dat een pre.

Het is van zelfsprekend dat je als ICT Helpdeskmedewerker klant- en servicegericht bent en dat je sociale skills goed zijn ontwikkeld. Jij bent immers voortdurend in gesprek met mensen.

Aantal uren

40

Salaris

In overleg te bepalen.

Overige informatie

Jouw ontwikkeling staat bij ons centraal!
Net als jij vinden wij persoonlijke ontwikkeling belangrijk. Vanaf dag één staat jouw ontwikkeling dan ook centraal. Samen kijken we hoe we jou kunnen ondersteunen zodat jij verder kunt groeien in je carrière. Een persoonlijk opleidingsplan maakt hier onderdeel van uit. Op basis van jouw achtergrond kun je opleidingen en trainingen volgen. Grotendeels worden deze aangeboden door middel van e-learning, maar ook fysieke opleidingen en trainingen zijn mogelijk. In overleg is er bij ons veel bespreekbaar.
Ook het volgen van een HBO opleiding op kosten van PEAK-IT behoord tot de mogelijkheden. Wil jij na het behalen van je MBO diploma werken maar ook verder studeren? Of werk je inmiddels al enkele jaren maar wil je toch nog je HBO diploma gaan halen? Dat kan! Je studeert dan deeltijd aan een HBO instelling.

Daarnaast bieden wij:
- Onbeperkte opleidingsmogelijkheden;
- Salarisverhoging van € 50,- bij het behalen van certificering;
- Volledige reiskostenvergoeding;
- 25 vakantiedagen;
- 8% vakantiegeld;
- collectieve voordelen, zoals korting op Dell hardware, hotelovernachtingen en entreebewijzen van pret- en dierenparken.

Bedrijfsprofiel werkgever

PEAK-IT is een ICT organisatie gespecialiseerd in Detachering, In- en Outsourcing, Managed Services, Advies en Opleidingen. PEAK-IT telt in totaal ruim 400 medewerkers en is actief in heel Nederland. Vanwege de continuïteit in flexibiliteit en kwaliteit, is PEAK-IT onlangs voor de derde keer op rij door Deloitte uitgeroepen tot ‘Netherlands......
Lees meer over PEAK-IT »

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Deze vacature is inmiddels vervuld.
Het is niet meer mogelijk om te solliciteren op deze vacature. Gelukkig staan er nog 1.218 actuele vacatures op ICTerGezocht.nl waar je wel op kunt solliciteren!

ICT Vacatures automatisch in je mailbox
Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke ICT Vacature wordt geplaatst.
Jouw e-mailadres:
ICTerGezocht.nl
 • Wilhelminapark 21, 5041 EB Tilburg
 • KvK: 18082962, © 2008 - 2014
ICTerGezocht.nl maakt onderdeel uit van: